lördag 10 juli 2010

Vi måste göra det coolt att vara hälsosam!

Jag vet varför många inte är hälsosamma idag. Det är inte coolt! Ända sen vi var små så har vi sett coola filmer där de coola röker. Inte är det någon cooling som sitter och käkar sallad och dricker vetegräsjuice?

Vi måste få kidsen att inse att man kommer så mycket längre om man är hälsosam. Man blir starkare, smartare och lever längre. Men kidsen vill ju vara coola, så vi måste göra det coolt att vara hälsosam!

Det finns redan en plats för detta. Det är hardcore. Inom hardcore är den coolaste både Straight Edge och Vegan. Man kan till och med ha massor med tatueringar även fast man är hälsosam! Tatueringar är ju coolt redan nu. Tyvärr är det inte alla som gillar hardcore...

Kolla in den här tjejen. Vegan, Straight Edge och sjunger i hardcoreband. Hur coolt är inte det på en skala? (bandet heter Kingdom om du är intresserad)


Så hur ska vi gå till väga? Alla vi hälsofreaks, hardcorekids som hippies, måste vara med utåtriktade med vår "coolhet" (kul ord med två motsatser) till dagens unga. Alla vill ju vara cool!

Jag skrev det här inlägget med lite ironi. Självklart ska det inte behöva vara coolt att vara hälsosam och man ska aldrig sträva efter att vara cool. Men jag hoppas att ni fattar poängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar