lördag 5 februari 2011

Jag ska springa ett maraton 2012

Ja, nu har jag bestämt mig. Jag ska springa Stockholm Maraton (som de stavar med h för att de är så internationella, men det tänker inte jag göra) 2012. Jag har knappt sprungit på hela vintern förutom lite barfotauppvärmningar (med strumpor) på löpbanden på gymmet 5-10 minuter per gång. Nästa vecka börjar ska jag börja träningen. Inte bara för att klara ett maraton utan för att klara ett maraton bra!

Jag tror jag hoppar över springcross som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Kanske blir en halvmara någonstans istället?

Resan till Stockholm Maraton har jag startat en blogg om. Den är på engelska så att folket på veganfitness.net också ska kunna förstå den. Och så är det ju bra att använda engelskan så att man inte blir sämre och sämre med åren.

Här har ni den: http://ombahmarathon.blogspot.com. Det blir nog mer aktivitet där än här, men jag ska försöka hålla mig till ämnet på den och skriva om annat här.

...

Men... Vad dumt egentligen. Eller, äh. Det får bli så. Vill både ha svensk och engelsk blogg. Berättar nog lite om höjdpunkterna från träningen här och mer detaljerat där!

2 kommentarer:

  1. Superkul!!! Jag kommer att heja på dej efter vägen.

    SvaraRadera
  2. Hej,läste att Anna ska heja hela vägen. Vi blir nog ett helt gäng som följer dig.

    Kram mamma

    SvaraRadera